• WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437

tentang Kami

Hangzhou Soar Security Technology Co., Ltd. mangrupikeun panyayogikeun jasa anu khusus dina PTZ sareng desain kaméra, manufaktur sareng penjualan. Urang boga rentang pinuh produk sisi hareup CCTV kaasup modul kaméra zum, I Sunda speed kubah, kaméra panjagaan mobile, multi sensor PTZ, kaméra panjagaan rentang panjang, gyroscope stabilisasi kaméra laut, kitu ogé kaméra ngaropéa séjén pikeun tujuan husus.

Perusahaan kami Hangzhou Soar Security diadegkeun dina 2005 sareng janten perusahaan didaptarkeun di 2016. Kami khusus dina desain kaméra PTZ tujuan khusus sareng manufaktur salami 16 taun , pinuh dilengkepan ku tim R&D kualitas anu nyertakeun panalungtikan ngeunaan hardware (desain sirkuit, desain mesin), parangkat lunak ( C, C ++, Linux), algoritma AI (target khusus mikawanoh, autotracking), desain optik, desain industri, jsb.

Produk pasar niche (transmisi 4 / 5G, panjagaan mobile, panjagaan militér, kaméra laut, panjagaan jarak jauh, jsb) sareng kustomisasi OEM mangrupikeun dua jalur utama sareng cara urang salamet.

Di Cina, kajaba raksasa kaamanan sapertos Hikvision, Dahua, Uniview, perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji ti saeutik perusahaan ukuran pertengahan anu gaduh kamampuan pikeun mandiri ngembangkeun sareng ngarancang produk parangkat lunak sareng hardware anu lengkep.

Maca deui

Produk Anyar Kami

VIDEO

img img

Ihtisar Modul kaméra zum

OVERVIEWKaméra zum/kaméra blok zum nyaéta modul anu ngagabungkeun sénsor CMOS sareng lénsa sareng papan anu diwangun anu ngamungkinkeun kontrol boh pungsi shooting sareng fitur lénsa (zoom otomatis, fokus, jepret). Kaméra zum leutik, kasar, serbaguna, sareng affordable pikeun kaméra / blok kaméra idéal pikeun sagala rupa industri, kaamanan umum, sareng aplikasi panjagaan anu sanés. Kalawan interfaces kawas HD jeung LVDS, ongkos newak gambar tina 30 FPS / 60 FPS, nepi ka 92x kamampuhan zum, sensitipitas impressive dina katerangan lampu low jeung defog optik alus teuing / kinerja anti kabut, alat ieu idéal pikeun Har

Gyroscope stabilisasi 2 Axis IR Thermal Imaging Dual sénsor Kaméra PTZ Marine

Model No.: SOAR977SOAR977 gyroscope stabilisasi rentang panjang PTZ ngawengku kaméra optik sarta imager termal dina hiji Unit. imagers termal nyadiakeun ciri nempoan béda ti kaméra optik, sarta ngadeteksi radiasi termal tina udagan. Beuki gede bédana antara suhu udagan jeung wewengkon sakurilingna, obyék nu bakal leuwih caang. Resolusi imager termal nyaéta 640 x 480, sarta imager termal 75mm dipaké. Lensa zum 330mm, kaméra optik defog tiasa ngalakukeun pamariksaan siang-siang sakitar 7 mil jauh.

Panjang Range Otomatis nyukcruk PTZ

Model No .: SOAR800-TH runtuyan panjang rentang otomatis tracking ptzIt mangrupakeun beurang jeung peuting multi-sensor kuat, utamana dimekarkeun pikeun monitoring jauh. Rugged jeung awét pikeun tahan cuaca harshest jeung kaayaan lingkungan, kaasup hujan, sinar panonpoé langsung, kalembaban luhur jeung dust.Designed husus pikeun pamakéan outdoor, fungsi ieu ngalacak hiji objék dipikaresep di varying tingkat zum. Cai mibanda kamampuhan pikeun ngarobah tipe obyék pertengahan turutan (EX. Hiji jalma ngasupkeun kandaraan), terus nuturkeun salila pintonan obstructed, ngarobah rasio aspék (Crawling, leumpang, jsb) jeung speeds variatif (leumpang, s).

Panjang Range beurat Kawajiban termal PTZ

Konstruksi anu kuat ngagaduhan aluminium anu kuat sareng perumahan IP67 anu kuat. Desain ieu ngamungkinkeun sistem pikeun endure kaayaan cuaca paling parna, sahingga kacida dipercaya pikeun aplikasi kayaning kaamanan perimeter, kaamanan tanah air, monitoring wates, mobile / kapal laut, pertahanan tanah air, jeung protection.FeatureMulti sistem sensor: kalawan imager termal pilihan. , kaméra katempo; Tugas beurat, nepi ka 70KG payload Harmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi tinggi ± 0,003 ° / s (pan), ± 0,001 ° / s (Dengdekkeun); Kalawan inti termal pilihan: pertengahan gelombang tiis dete

4 MP 40X HD IP IR PTZ kaméra Network Speed ​​Kubah

Pencitraan kualitas luhur sareng résolusi 4 MPKinerja cahaya rendah anu saé40 × Optical Zoom (6.4~256mm), 16x Digital Zoom3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROISDupport H.265/H.264 komprési pidéo jarak jauh nepi ka 800m (kalayan laser illuminator ) Sistem kontrol pan / Dengdekkeun loop tertutup, akurasi positioning nepi ka 0.05 ° Otomatis sensor hujan Pan rentang: 360 ° sajajalan, rentang Dengdekkeun: -25 ° ~ 90 ° High-kakuatan alloy aluminium integral maot-casting cangkang, internal struktur sadaya-logam IP 66 waterproof, outdoor lumakuPrivate kapang / ngaropéa kapang, pilihan fléksibel pikeun layanan OEM / ODM; Saméméhna: PTZ IP kaméra 4MP 40X Optical Zoom

Seuneu Haseup Deteksi Long Range Thermal PTZ

Konstruksi anu kuat ngagaduhan aluminium anu kuat sareng perumahan IP67 anu kuat. Desain ieu ngamungkinkeun sistem pikeun endure kaayaan cuaca paling parna, sahingga kacida dipercaya pikeun aplikasi kayaning kaamanan perimeter, kaamanan tanah air, monitoring wates, mobile / kapal laut, pertahanan tanah air, jeung protection.FeatureMulti sistem sensor: kalawan imager termal pilihan. , kaméra katempo; Tugas beurat, nepi ka 70KG payloadHarmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi tinggi ± 0.003 ° / s (pan), ± 0.001 ° / s (Dengdekkeun); Kalawan inti termal pilihan: pertengahan gelombang tiis detektor, atanapi uncooled termal cor

Tugas beurat Long Range termal PTZ

Konstruksi anu kuat ngagaduhan aluminium anu kuat sareng perumahan IP67 anu kuat. Desain ieu ngamungkinkeun sistem pikeun endure kaayaan cuaca paling parna, sahingga kacida dipercaya pikeun aplikasi kayaning kaamanan perimeter, kaamanan tanah air, monitoring wates, mobile / kapal laut, pertahanan tanah air, jeung protection.FeatureMulti sistem sensor: kalawan imager termal pilihan. , kaméra katempo; Tugas beurat, nepi ka 70KG payloadHarmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi tinggi ± 0.003 ° / s (pan), ± 0.001 ° / s (Dengdekkeun); Kalawan inti termal pilihan: pertengahan gelombang tiis detektor, atanapi uncooled termal cor

LRF Long Range Thermal Marine PTZ kaméra

Fitur Utama: Multi-Spectral Imaging: Dilengkepan ku sistem pencitraan dual-spéktral, ptz ieu ngagabungkeun cahaya katempo (resolusi 2MP, 46xoptical zoom) jeung infra red (640 × 512, 1280 × 1024, nepi ka 75mm lénsa) kamampuhan, laser range find nepi ka 10000 méter.Ku ngahijikeun téknologi LRF kana sistem, Dual-Spectral Gyro-Stabilized Intelligent Maritime PTZ gains kamampuhan pikeun akurat nangtukeun jarak ka objék dina widang view na. Inpormasi ieu penting pisan pikeun sababaraha aplikasi maritim, kalebet navigasi, idéntifikasi target, bahkan operasi milarian sareng nyalametkeun. LR éta

Dual sénsor outdoor panjagaan IR Speed ​​Kubah Ptz kaméra

Resolusi 4MP + 37X Optical Zoom + 800m Laser + Otomatis sensor hujan Mode PilihanKameraLaser IlluminatorSOAR789-4237LS52560 * 14406.5 ~ 240mm, 37x zoom500mSOAR789-4237LS84060-4237LS82560 * 5,4060 * 5.5mm Pencitraan kualitas luhur sareng résolusi 4 MP * Kinerja cahaya rendah anu saé * 37 × optik zum (6,5 ~ 240mm), 16 × digital zum * 3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROI * Rojongan H.265 / H.264 komprési video * IR jarak nepi ka 500 m (kalawan laser illuminator) * Pan /Dengdekkeun sistem kontrol loop katutup, akurasi posisi nepi ka 0.3°* Sensor hujan otomatis* Pan ran

IP66 outdoor Dual sénsor High Speed ​​Kubah PTZ kaméra

Resolusi 4MP + 37X Optical Zoom + 800m Laser + Otomatis sensor hujanhttps://www.youtube.com/watch5ltszoEEUFitur:* Pencitraan kualitas luhur kalawan resolusi 4 MP* Kinerja low-light alus teuing* 37× zum optik (6.5~240mm), 16 × digital zum* 3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROI* Rojongan H.265/H.264 komprési video* IR jarak nepi ka 500 m (kalawan laser illuminator)* Pan/Dengdekkeun sistem kontrol loop katutup, posisi akurasi nepi ka 0,3 ° * sensor hujan otomatis * rentang pan: 360 ° sajajalan, rentang Dengdekkeun: -25 ° ~ 90 ° * High-kakuatan alloy aluminium integral maot-casting cangkang, intern
 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted