• WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437
  • WechatIMG1437

babagan awake dhewe

Hangzhou Soar Security Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya layanan utama sing duwe spesialisasi ing PTZ lan desain kamera, manufaktur lan dodolan. We duwe sawetara lengkap produk CCTV sisih ngarep kalebu modul kamera zoom, I R speed dome, kamera ndjogo seluler, multi sensor PTZ, kamera ndjogo jarak adoh, kamera marine stabilisasi giroskop, uga kamera selaras liyane kanggo tujuan khusus.

Perusahaan kita Hangzhou Soar Security didegaké ing taun 2005 lan dadi perusahaan sing kadhaptar ing taun 2016. Kita khusus ing desain lan manufaktur kamera PTZ khusus kanggo 16 taun, kanthi dilengkapi tim R&D kualitas sing nyakup riset babagan hardware (desain sirkuit, desain mesin), piranti lunak ( C, C++, Linux), algoritma AI (target spesifik ngenali, autotracking), desain optik, desain industri, lsp.

Produk pasar khusus (transmisi 4/5G, pengawasan seluler, pengawasan militer, kamera laut, pengawasan jarak jauh, lsp) lan kustomisasi OEM minangka rong garis utama lan cara urip kita.

Ing China, kajaba raksasa keamanan kaya Hikvision, Dahua, Uniview, perusahaan kita minangka salah siji saka sawetara perusahaan ukuran pertengahan sing nduweni kemampuan kanggo ngembangake lan ngrancang produk piranti lunak lan hardware sing lengkap.

Waca liyane

Produk Anyar Kita

VIDEO

img img

Ringkesan Modul Kamera Zoom

RINGKASANKamera zoom/kamera blok zoom yaiku modul sing nggabungake sensor CMOS karo lensa lan papan sing dibangun sing ngidini kontrol fungsi njupuk lan fitur lensa (zoom otomatis, fokus, rana). Kamera zoom cilik, kasar, serbaguna, lan terjangkau, cocog kanggo macem-macem industri, keamanan umum, lan aplikasi pengawasan liyane. Kanthi antarmuka kaya HD lan LVDS, tingkat njupuk gambar saka 30 FPS/60 FPS, nganti 92x kemampuan zoom, sensitivitas nyengsemaken ing katerangan kurang cahya lan defog optik banget / kinerja anti kabut, piranti iki becik kanggo har

Stabilisasi Gyroscope 2 Axis IR Thermal Imaging Dual Sensor Marine PTZ Camera

Model No.: SOAR977SOAR977 gyroscope stabilization long range PTZ kalebu kamera optik lan imager termal ing siji unit. Pencitra termal nyedhiyakake karakteristik tampilan sing beda saka kamera optik, lan ndeteksi radiasi termal saka target. Sing luwih gedhe prabédan antarane suhu target lan area sakubenge, obyek bakal luwih padhang. Resolusi imager termal yaiku 640 x 480, lan imager termal 75mm digunakake. Lensa zoom 330mm, kamera optik defog bisa nindakake inspeksi awan kira-kira 7 mil adoh.

Long Range Auto nelusuri PTZ

Model No.: SOAR800-TH seri long range auto tracking ptzIku kuat dina lan wengi multi-sensor, utamané dikembangaké kanggo remot ngawasi. Rugged lan awet kanggo tahan ing harshest cuaca lan kahanan lingkungan, kalebu udan, langsung Sunlight, dhuwur asor lan dust.Dirancang khusus kanggo ruangan ruangan, fungsi iki nglacak obyek saka kapentingan ing werna-werna tingkat zoom. Nduweni kemampuan kanggo ngganti jinis obyek mid follow (EX. A wong ngetik kendaraan), terus tindakake sak obstructed views, ngganti rasio aspek (crawling, lumampah, etc) lan mawarni-warni kacepetan (mlaku, s.

Long Range Heavy Duty Thermal PTZ

Konstruksi sing kuat nduweni fitur aluminium lan omah IP67 sing kuwat. Desain iki mbisakake sistem kanggo nandhang kahanan cuaca sing paling abot, saengga bisa dipercaya banget kanggo aplikasi kayata keamanan perimeter, keamanan tanah air, pemantauan tapel wates, kapal seluler/laut, pertahanan tanah air, lan perlindungan pesisir.FeatureMulti sensor sistem: kanthi imager termal opsional , kamera sing katon; Tugas abot, nganti 70KG payloadHarmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi dhuwur ± 0.003°/s (pan), ±0.001°/s (miring);Kanthi inti termal opsional: mid-wave cooled dete

4 MP 40X HD IP IR PTZ CAMERA Network Speed ​​Dome

Pencitraan kualitas dhuwur kanthi resolusi 4 MPKinerja kurang cahya sing apik banget40 × Optical Zoom (6.4~256mm), 16x Digital Zoom3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROISDukungan kompresi video H.265/H.264 Jarak IR nganti 800m (karo iluminator laser ) Sistem kontrol loop tertutup pan/tilt, akurasi posisi nganti 0.05°Sensor udan otomatis Rentang pan: 360° tanpa wates, jarak miring: -25°~90°Kekuatan dhuwur alloy aluminium integral die-casting shell, struktur internal kabeh-logam ;IP 66 anti banyu, njaba bisa ditrapake Cetakan pribadi / cetakan khusus, pilihan fleksibel kanggo layanan OEM / ODM; Sadurunge: Kamera IP PTZ 4MP 40X Zoom Optik

Fire Smoke Detection Long Range Thermal PTZ

Konstruksi sing kuat nduweni fitur aluminium lan omah IP67 sing kuwat. Desain iki mbisakake sistem kanggo nandhang kahanan cuaca sing paling abot, saengga bisa dipercaya banget kanggo aplikasi kayata keamanan perimeter, keamanan tanah air, pemantauan tapel wates, kapal seluler/laut, pertahanan tanah air, lan perlindungan pesisir.FeatureMulti sensor sistem: kanthi imager termal opsional , kamera katon; Tugas abot, nganti 70KG payloadHarmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi dhuwur ± 0.003°/s (pan), ± 0.001°/s (miring); Kanthi inti termal opsional: mid-wave cooled detector, utawa uncooled termal cor

Heavy Duty Long Range Thermal PTZ

Konstruksi sing kuat nduweni fitur aluminium lan omah IP67 sing kuwat. Desain iki mbisakake sistem kanggo nandhang kahanan cuaca sing paling abot, saengga bisa dipercaya banget kanggo aplikasi kayata keamanan perimeter, keamanan tanah air, pemantauan tapel wates, kapal seluler/laut, pertahanan tanah air, lan perlindungan pesisir.FeatureMulti sensor sistem: kanthi imager termal opsional , kamera katon; Tugas abot, nganti 70KG payloadHarmonic drive & Close-loop sistem kontrol, akurasi dhuwur ± 0.003°/s (pan), ± 0.001°/s (miring); Kanthi inti termal opsional: mid-wave cooled detector, utawa uncooled termal cor

LRF Long Range Thermal Marine PTZ Camera

Fitur Utama: Multi-Spectral Imaging: Dilengkapi sistem imaging dual-spektral, ptz iki nggabungake cahya sing katon (resolusi 2MP, 46xoptical zoom) lan inframerah (640 × 512, 1280 × 1024, nganti lensa 75mm) kapabilitas, laser range find nganti 10000 meter. Kanthi nggabungake teknologi LRF menyang sistem, Dual-Spectral Gyro-Stabilized Intelligent Maritime PTZ entuk kemampuan kanggo nemtokake jarak kanthi akurat menyang obyek ing lapangan pandang. Informasi iki penting banget kanggo macem-macem aplikasi maritim, kalebu navigasi, identifikasi target, lan uga operasi telusuran lan nylametake. LR

Dual Sensor Outdoor Surveillance IR Speed ​​Dome Ptz Camera

Resolusi 4MP + Zoom Optik 37X + Laser 800m + Sensor udan otomatisMode OpsionalKamera TerlihatLaser IlluminatorSOAR789-4237LS52560*14406.5~240mm, 37x zoom500mSOAR789-4237LS82560*54060mm: Pencitraan kualitas dhuwur kanthi resolusi 4 MP * Kinerja cahya sing apik banget * 37× zoom optik (6.5~240mm), 16× digital zoom* 3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROI* Dhukungan kompresi video H.265/H.264* Jarak IR nganti 500 m (karo iluminator laser)* Pan Sistem kontrol loop tertutup / miring, akurasi posisi nganti 0,3°* Sensor udan otomatis* Pan ran

IP66 Outdoor Dual Sensor High Speed ​​Dome Kamera PTZ

Resolusi 4MP + Zoom Optik 37X + Laser 800m + Sensor udan otomatishttps://www.youtube.com/watch5ltszoEEUFitur:* Pencitraan berkualitas tinggi kanthi resolusi 4 MP* Performa cahya sithik banget* Zoom optik 37× (6.5~240mm), 16 × digital zoom* 3D DNR, WDR, HLC, BLC, ROI* Ndhukung kompresi video H.265/H.264* Jarak IR nganti 500 m (karo iluminator laser)* Sistem kontrol loop tertutup pan/tilt, akurasi posisi munggah nganti 0,3°* Sensor udan otomatis* Kisaran panci: 360° tanpa wates, jarak miring: -25°~90°* Cangkang die-casting integral integral aluminium kekuatan dhuwur, intern
 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted